Hondenschool SnuffelMaatregelen COVID-19 - Corona virusAanpassing van het trainingsschema na aanpassing van de corona-maatregelen voor de provincie Antwerpen.
Deze gaat in op dinsdag 4 augustus 2020.

Trainingsschema gehoorzaamheid en agility:Snuffel zal gesloten zijn van dinsdag 18 augustus 2020 tot en met vrijdag 28 augustus 2020. We starten op dinsdag 1 september 2020 ook met bovenstaand schema en bekijken dan de gangbare maatregelen. DUS: blijf de website raadplegen.


Verder is het verplicht om:

  1. Bij het betreden van de hondenschool een mondmasker te dragen tot je de hondenschool terug verlaat. Het mag niet afgezet worden om de lessen te volgen. Ook tijdens de lessen agility is een mondmasker verplicht.
  2. Bij het betreden van het terras een mondmasker te dragen tot je aan tafel neerzit. Dan mag je het afzetten. Alvorens recht te staan om je te verplaatsen naar het toilet of naar de uitgang, zet je het terug op.
    Niemand blijft rechtstaan op het terras.


Vanaf dinsdag zal er ook op het terras aan contact tracing moeten gedaan worden. Je bent dus verplicht om jouw gegevens achter te laten bij het betreden van het terras. Deze gegevens zullen enkel voor contact tracing gebruikt worden en vernietigd worden na 4 weken. Er zal aan de ingang van het terras een invulformulier en balpen klaarliggen. Breng eigen handgel mee om nadien jouw handen te ontsmetten.

Het terras is dus niet toegankelijk voor niet consumerende leden en kan ook niet gebruikt worden om te wachten tot de les start. Enkel toegang voor consumerende klanten.

Wachten tot de les start doe je buiten de hondenschool. Kom dus niet te vroeg om samenscholing aan de ingang te vermijden.

Toeschouwers zijn niet langer toegelaten tussen of naast de terreinen. Je kan enkel kijken van op het terras als consumerende klant. Anders moet je buiten de hondenschool wachten.

Heb je ons nodig i.v.m. contact tracing?
Stuur een mail naar: info@hssnuffel.beMaatregelen die reeds van kracht zijn

Volgende fase in onze heropstart:

Vanaf dinsdag 16 juni gaan we terug onze gewone trainingsdagen en uren aanbieden.

Let op Agility: Voor de veiligheid van de hond zal er vanaf nu getraind worden zonder harnas/sjaal en/of halsband.

Algemene regels:


Contact tracing:

Je krijgt bij het betreden van de school deze brief ter ondertekening zodat we weten dat je de richtlijnen goed gelezen hebt. We noteren ook jouw naam en telefoonnummer en het terrein waar je de training zal volgen. Dit om contact tracing mogelijk te maken. Om het betreden van de hondenschool vlot te laten verlopen, vragen we om de richtlijnen thuis al goed door te nemen.

Je geeft met jouw handtekening de toestemming om onderstaande gegevens te gebruiken. Deze zullen enkel gebruikt worden indien wij gecontacteerd worden i.v.m. contact tracing.

SCHRIJF IN DRUKLETTERS

Naam:

Voornaam:

GSM nr/ tel nr:

Handtekening:

Sportieve groeten,
Vanwege het hele Snuffel team.

Corona-maatregelen Sport Vlaanderen